Aug
01
2006

Tirana – Seeing Kejda’s family’s new apartment

Tirana

Aug 1, 2006 – 6 Photos
Written by in: |

2 Comments »

  • Thilo (Germany) says:

    Your narrative about an almost unknown country in Europe was very interesting to read! Thanks for the work and photos!

  • Kejda says:

    Pershendetje Kejda, rastesisht e gjeta faqen tuaj, duke klikuar mbi emrin tim, doja tju pershendesja, dhe tju shpreh komplimentet e mia!
    p.s prej jush mesova nje shkurtese te emrit tone qe te huajt ta shqiptojne j-ne tamam, Kda, :-) ). sme kishte shkuar ne mendje!
    Ju pershendes, dhe uroj gjithe te mirat!

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL


Leave a Reply

Powered by WordPress. Theme: TheBuckmaker. Kredit, Wasser